keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Ylipainostavaa

Joku voisi sanoa, että eilisilta meni taas hieman säätämiseksi. Olin ollut äärimmäisen järjestelmällinen ja tehnyt kattavan listan tavaroista, jotka täytyy ottaa mukaan. Ikävä kyllä unohdin, että tavaroilla on myös tilavuus ja massa. Ensimmäisen pakkausyrityksen jälkeen olin musertunut. Mm. kitara, jonka mukaan ottamista olin pisimpään puntaroinut (en valitettavasti sanan varsinaisessa merkityksessä) yllätti painollaan. Lisätään tähän vielä yhtäaikainen huoneen siivous uutta vuokralaista varten, niin hymy oli herkässä. Lopulta muutaman tavaran jättämisen jälkeen arvioin, että paino on tarpeeksi lähellä sallittua 20 kiloa. Pääsin vihdoin sänkyyn ja tunnin virkistävien yöunien jälkeen oli aika herätä valmistautumaan.

Klo 4:15 taksiin, Jari kyytiin ja kentälle. Totuuden hetki koitti matkalaukkujen punnituksessa. Pakaasi hihnalle, katse vaakaan. Katum, 25,9 kg. Jooooh, onneksi Jarilla oli alipainoa, niin katsoivat läpi sormien. Pitää vähän funtsia sitten paluulentoa. Lento Berliiniin lähti klo 6:40 ja siellä oli n. parin tunnin odotus. Sieltä Müncheniin, jossa oltiin perillä vähän myöhässä n. yhdeltätoista. Siitä S-Bahnilla Meininger-hostelliin, jossa suihkuun ja vaatteiden vaihto.

Tällä hetkellä ollaan hostellin aulassa ja kohta pitäisi lähteä Festeille. Vähän kyllä jo suuta kuivaakin. Porukka on kyllä hyvin menossa mukana, sen verran on näkynyt näitä perinteisiä asuja miehillä ja naisilla. Täytyy laittaa omaa kuvamateriaalia, kun sitä kertyy, mutta sitä odotellessa vähän fiilistelyä:

2 kommenttia:

  1. Niin vaan pääsit matkaan kimpsuinesi! Miten kitaran matka sujui pakaaseissa, säilyikö vammoitta?

    Nyt olette varmaankin jo Hagenbergissä - kirjoittelehan ensitunnelmia, kun kerkiät. Täällä lasketaan jo viikkoja marraskuun Itävallan lomaan.

    Tanja

    VastaaPoista
  2. En huomannut mitään vikaa kitarassa, pistin kaulan ja kielet kiinni kun tulin tänne ja tuntuisi pelaavan. Riittävillä pehmusteilla näyttäisi olevan ihan toimiva kuljetusmuoto.

    Kohtahan se teidän loma onkin, herzlich willkommen.

    VastaaPoista